Sultan Qaboos Sailing Trophy

Skrevet d. 28. december 2018

Skonnerten Jylland har fået international hæder med modtagelsen af det største trofæ inden for international sail training. Det er den verdensomspændende organisation, Sail Training International, der overrakte prisen med navnet ”Sultan Qaboos Sailing Trophy” til repræsentanter for Skonnerten Jylland en netop afholdt konference i Sevilla.

Du kan læse mere om prisen her og se den lille film fra pris uddelingen i Sevilla og høre race director Paul Bishop´s tale med begrundelse for at netop Skonnerten Jylland får prisen i 2018 i video her på siden.

Nordjyske medier

Vi har fået prisen på grund af vores arbejde med unge mennesker ombord og med at gøre dem sejlklare, mens de er hos os. Modsat mange andre skibe er der tale om udsatte unge, som bor hos os, mens de rustes til at komme tilbage til det etablerede samfund og i job eller uddannelse, siger Niels Kristensen, skipper på Skonnerten Jylland og leder af Andromeda.

Læs hele artiklen her.

TV MIDTVEST

Et sejlende opholdssted for udsatte unge i Thy vinder international pris. 

Det er den verdensomspændende organisation Sail Training International, der uddeler den til et af sine medlemmer. I konkurrencen deltog både organisationer og skibe fra hele verden, men det blev altså det socialpædagogiske skib fra Thy, der løb med prisen.

Læs hele artiklen her.

Omansk national tv

Skipper Niels Kristensen udtaler sig til Omansk national tv i forbindelse med prisuddelingen i Sevilla december 2018.

Læs hele artiklen her.

Fotos: